Training 2

Voorbereiding sensomotorische testen KLM Flight Academy

Wij raden een speciaal voorbereidingspakket aan dat hier voor ontwikkeld is en bestaat uit meerdere sensomotorische vliegaanleg testen.

Een hele ochtend of middag zul je bezig zijn met Tunnel in the Sky vliegen, oog hand voet coördinatie, volgehouden aandacht, reactiesnelheid, multitasken, ruimtelijk inzicht, planning, workload handling, rekenvaardigheid en snel vergelijken.

Deze voorbereiding wordt verzorgd door IST FlightTraining in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie en prijsopgave op https://istflighttraining.nl/grading/

Oog hand voet coördinatie
Fase 2 KLM Flight Academy
Fase 2 KLM Flight Academy

Voorbereiding simulator grading European Pilot Selection & Training EPST/ Transavia

Tijdens deze training zul je zelf in een B737 simulator vliegen en instructie krijgen. Na de takeoff volgen wat oefeningen om comfortabel te raken in een echte vliegsimulator. Daarna komen steile, klimmende en dalende bochten aan bod en kun je alvast gaan werken aan een goede crosscheck en scan van je van vlieginstrumenten zodat je weet waar je naar moet kijken. Na je laatste landing volgt een debrief met punten waar je de volgende keer op moet letten. Het feit dat je al een keer een sessie in zo'n geavanceerde machine gevlogen hebt zorgt ervoor dat je met veel meer zelfvertrouwen richting de simulator grading van EPST/ Transavia gaat en je daar het beste van jezelf kan gaan laten zien.

Deze voorbereiding wordt verzorgd door IST FlightTraining in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie en prijsopgave op https://istflighttraining.nl/grading/

Simulator EPST Transavia oefenen

MEER MOGELIJKHEDEN/ GRADING VOORBEREIDING:

 

Simulator vliegen voor ervaren militair of verkeersvliegers

Deze training richt zich op de grading voorbereiding van een ervaren vlieger in de selectie bij een airline. Natuurlijk wil je daar het beste van jezelf laten zien en goed voor de dag verschijnen. Sommige basic skills kunnen waarschijnlijk met veel Auto Pilot en Auto Throttle flying best wat aangescherpt worden of je hebt als militair vlieger weinig of geen ervaring in een civiele cockpit met CRM. Na een uur biefing train je in een Boeing 737 NG simulator drie uur lang manual flying skills waaronder SID, (raw data) ILS approaches & go arounds, steep turns, holding entries, wind corrections, diverse emergency en CRM exercises.

Prijs € 550,- all-in per persoon

30% korting indien er twee kandidaten komen

Regelmatig hebben wij een 'buddy' die ook wil meetrainen.

 

Voorbereiding airline assessment èn simulator vliegen voor ervaren militair en verkeersvliegers. Dagprogramma!

In ongeveer 3 a 4 uur tijd worden de onderzoeken, de capaciteiten testen, het selectie-interview, rollenspellen en het aanname gesprek met je doorgenomen. Aansluitend de B737 simulator sessie van 3 uur zoals hierboven beschreven. Een totaal pakket voor je airline selectie dus! Dit is een dagprogramma waarbij je de assessment training AM volgt en de simulator training PM.

Prijs € 675,- all-in

30% korting indien er twee kandidaten komen

 

Stuur een aanvraag via het contactformulier indien je een van deze trainingen wilt boeken dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een afspraak

Simulator grading

Lees ervaringen

Jeroen,

Als ervaren B777 vlieger werkend in het Midden Oosten wist ik dat mijn manual flying skills redelijk weggezakt waren door het veelvuldig gebruik van autopilot flying. Met het pakket voor ervaren vliegers heb ik in de B737 simulator al deze manual skills en procedures weer goed aan kunnen scherpen en dat heeft mij enorm veel geholpen tijdens mijn grading een week later. Binnenkort verhuis ik terug naar Nederland en kan ik hier weer aan de slag!

F-16 vlieger,

Als ervaren F-16 vlieger bij de Luchtmacht had ik wel een MCC certificaat gehaald maar verder weinig ervaring met het zogenaamde Crew Resource Management concept en het vliegen van civiele procedures. Dit pakket voor ervaren vliegers was enorm leerzaam en heeft mij perfect voorbereid op de civiele grading. Een aanrader voor elke militair vlieger met burgerluchtvaart ambities. Binnenkort maak ik de overstap van een F-16 naar een Boeing 777.