Airline assessment

Assessment training voor ervaren verkeersvliegers en militair vliegers

Een training ter voorbereiding op het assessment van een airline (KLM, Transavia, etc) voor ervaren militair en verkeersvliegers met hun brevet reeds op zak. Dit is je kans om binnen te komen dus natuurlijk wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn! In ongeveer 3 a 4 uur tijd worden de onderzoeken, de basis capaciteiten testen, het selectie-interview, rollenspellen en het aannamegesprek met je doorgenomen en getraind. Tevens krijg je een flink oefenpakket mee naar huis ten behoeve van de basis capaciteiten testen. Een geschikte datum plannen we samen in overleg. Wij proberen kandidaten en een trainingsdatum altijd te combineren daar waar mogelijk.

Prijs € 300,- all-in

 

Korting

Indien de voorbereiding op het assessment èn de simulator grading beide bij ons getraind worden geldt een korting van €100,-. Zie simulator grading.

 

Stuur een aanvraag via het contactformulier en geef meteen je beschikbaarheid aan, dan nemen wij z.s.m. contact op

Lees ervaringen:

Tim

Ik ben een ervaren vlieger en heb me al heel lang niet meer met solliciteren bezig gehouden. Ik vond het assessment een pittige dag met aanlegtesten, interview en rollenspel. Aan het eind van de dag voelde ik me echt doorgezaagd. Ik was dan ook heel blij dat ik daar een goede voorbereiding voor had gedaan en door ben.

Michiel

Ik heb net een positief rapport via de email binnengekregen mede dankzij de goede voorbereiding bij Target. Binnenkort de simulator grading waar ik me nu goed op wil gaan voorbereiden. Proper Planning Prevents Poor Performance is what they say 🙂