Lees ervaringen

Ralph (gezagvoerder KLM)

De trainingsdag bij Target heeft de ogen van mijn zoon geopend. Vanaf dat moment is hij zich op veel punten met betrekking tot zijn houding en mentaliteit gaan verbeteren en mede daardoor door de selectie heengekomen.

Leo (gezagvoerder KLM)

Vanuit een vaderlijk standpunt kan ik beamen dat vreemde ogen dwingen. Mijn zoon is er na de training vol opgedoken omdat iemand anders hem een spiegel heeft voorgehouden. Deze inspanning is zeker de moeite waard geweest!

Arend (gezagvoerder KLM)

Nadat eerst mijn oudste zoon deze training heeft gevolgd en aangenomen werd is nu ook mijn jongste zoon enthousiast geworden en er vol voor gegaan. Mooi om te zien!

Dolf (gezagvoerder KLM)

Goede voorbereiding waarbij vreemde ogen dwingen! Met trots kan ik zeggen dat inmiddels zowel mijn oudste als mijn jongste kind aangenomen is.

Annemarie,

De training heb ik als zeer nuttig ervaren en door de kleine groep heb je veel tijd om te oefenen en aandacht te besteden aan vragen en moeilijkheden. Ik heb er zeker veel aan gehad en kan het iedereen met cockpit ambitie aanraden.

Geffrey,

Ik heb training 1 bij Target gevolgd en dit is zeer goed bevallen. Ik had verwacht dat van de 8 uur die je er bent je maar enkele uren nuttige informatie krijgt, maar niets is minder waar. Elk moment van de dag is nuttig en het blijft ook zeer interessant en leuk door een goede, duidelijke maar ook plezierige presentatie en omgang. Op alle mogelijke scenario's tijdens de selecties word je voorbereid, en dankzij dit is niets meer onverwachts en ga je ook een stuk zelfverzekerder en lekkerder naar de selecties. Je krijgt echt het gevoel dat het om je eigen voorbereiding draait en dit is zeer prettig. Ik denk dat dit de beste voorbereiding is die je kunt krijgen.

Laurens,

Na mijn KLS vliegopleiding duurde het een jaar voordat ik mijn Commissie van Aanname gesprek had. Bij Target heb ik me door middel van een privé training op dit gesprek voorbereid en dat is heel nuttig geweest. Er werden flink wat pittige vragen gesteld en moeilijke situaties aan mij voorgelegd om te kijken hoe ik daar mee om zou gaan. Na een positief verlopen COVA ben ik inmiddels aangenomen bij de KLM.

Gijs,

Ik kan nu na het meedoen aan deze training zeggen dat het erg effectief is en ik er veel aan gehad heb. De training werd gegeven door een ex F-16 vlieger en we werden op elk aspect van de selectie voorbereid. Daarnaast veel tips en voorbeelden over het psychologisch interview (denk aan motivatie, vliegereigenschappen en of jij dit hebt etc). Je moet zelf met de antwoorden komen en gaat zo echt goed nadenken over belangrijke zaken. Ook deden we groepsopdrachten en moesten we een presentatie voorbereiden. Ik vond het een erg goede investering!

Maxime,

Het was een intensieve en erg leerzame dag bij Target. De training was door de kleine groep heel persoonlijk en werd gegeven door een enthousiaste, vriendelijke en professionele ex militair vlieger.

Robert,

De psychologische keuring was net als bij Target een heftige dag met soms opdrachten met veel tijdsdruk. Mede dankzij de goede informatie, training en voorbereiding op de vragen die ik bij Target gehad heb is de selectie voor mij zeer positief verlopen.